سلام چند روز پیش دلم جگر کبابی خواست بنا به دلایلی(تنبلی) نشد که کبابی شو بزنم مجبور شدم این مدلیشو به شکم مبارک هدیه بدم.
اول جگر و شستم بعد خورد کردم ۲باره شستم.
جگرها رو بردم به بخش مطبخ در ظرفی به نام تابه(یا ماهی تابه!)
با کمی آب - زردچوبه و دارچین گذاشتم بپزه کمتر از ۴دقیقه
این شکلش بعد چند دقیقه پخت(یه کوچولو نازیباست)
بعد رب تفت داده شده(در یه ظرف دیگه) + مقادیر زیادی پیاز تفت داده شده + نمک + ادویه
گرم ماسالا(گرام ماسالا) رو با ۲قاشق روغن هسته انگور سرخ کردم.
به به عجب سرخی شده(۳ دقیقه )
اینم یه عکس هنری از یه آشپزی هنری (اگه حدس زدی این قاشقه یا چنگال ) هنر عکاسی به این میگنا.
بعد به دلیل گرسنگی بیش از حد با پلو و ریحون تازه نوش جان کردم از نوع واقعی
البته با نون خیلی خوشمزه تر میشد اما نون نداشتیم! ای بابا الآن که دارم مینویسم یادم اومد نون تو فریزر داشتیم و یه ذره حرصم در اومد آخه موقع خوردن میگفتم اگه نون بود چی میشد؟؟؟؟
چرا یادم اومد؟؟؟؟؟؟؟؟